13. ÇINAR FESTİVALİ’NDE KONSER COŞKUSU UZUNKUM PLAJI’NDA BAŞLADI

14 Temmuz 2026
13. ÇINAR FESTİVALİ’NDE KONSER COŞKUSU UZUNKUM PLAJI’NDA BAŞLADI

Fatsa Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Çınar Festivali’nin konser programı, Uzunkum Plajı’nda gerçekleştirilen yerel sanatçı konserleriyle başladı. Festivalin ilk akşamında Fatsalılar müzik dolu bir gece yaşayarak festival coşkusunu doyasıya hissetti.

3 SANATÇI SAHNE ALDI

Gecede ilk olarak Yasemin Sözer sahne alırken, ardından Yasemin Ataç sevilen eserlerini seslendirdi. Programın finalinde ise Sercan Aytepe sahneye çıkarak performansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Sanatçılar, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle Uzunkum Plajı’nı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir festival akşamı yaşattı.

MÜDÜRLERDEN SANATÇILARA ÇİÇEK TAKTİMİ 

Konserlerin ardından Fatsa Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Cevat Erbil ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Ergün tarafından sanatçılara günün anısına çiçek takdim edildi.

“BU GÜZEL ATMOSFERİ 6 GÜN BOYUNCA YAŞAYACAĞIZ” 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Çınar Festivali’nin Fatsa’nın birlik ve beraberliğini güçlendiren önemli organizasyonlardan biri olduğunu belirterek şunları söyledi: “13. Çınar Festivalimiz, kültürümüzü, sanatımızı ve kardeşlik ruhumuzu hep birlikte yaşadığımız en özel etkinliklerimizden biridir. Festivalimizin ilk konser gecesinde hemşehrilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizleri son derece mutlu etti. Yerel sanatçılarımızın birbirinden güzel performanslarıyla festival coşkusu en güzel şekilde başladı. Bu güzel atmosferi önümüzdeki günlerde de hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve sahne alan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Fatsa Belediyesi olarak, toplam altı akşam boyunca Uzunkum Plajı’nda devam edecek konserlerimize tüm hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi davet ediyor, festival coşkusunu hep birlikte yaşamaya bekliyoruz.” dedi. 

FESTİVALDE BU AKŞAM

Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında bu akşam ise Hakan Zorba, Hülya Hakalmaz ve Seyhan Baran sahne alarak Fatsalılara müzik dolu bir akşam yaşatacak.

Genel ile ilgili diğer haberler