
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçedeki programlarının ardından saha ziyaretlerine devam etti.
Açılış töreni sonrasında Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Davu ve Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Fatih Arslan ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Kibar, hemşehrilerine selam vererek hayırlı işler diledi, sokakta rastladığı vatandaşların taleplerini de dinledi.
Ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Kibar, gösterilen misafirperverliğin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Bizleri güler yüzle karşılayan, samimi sohbetleriyle içimizi ısıtan tüm esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Fatsa Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, 2025 yılı boyunca ilçe genelinde güvenli, sağlıklı ve mevzuata uygun yapılaşmanın sağlanması amacıyla denetim, ruhsatlandırma ve kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri, ilçenin kırsal mahallelerinde kar yağışının etkisini artırmasıyla birlikte yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fatsa Belediyesi Beyaz Masa birimi, 2025 yılı boyunca vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikâyetlerin çözüm noktası olmaya devam etti. Yıl içerisinde toplam 8 bin 250 vatandaş müracaatı alınarak ilgili müdürlüklere yönlendirildi.

Fatsa ilçesine bağlı Taşlıca Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 1 asırlık tarihi Asma Köprü’de Karayolları tarafından yürütülen bakım, onarım ve güçlendirme çalışmaları sürüyor.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Ordu Valiliği ile Ordu Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı programı Fatsa Belediyesi ev sahipliğinde kutlandı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kibar, basın mensuplarının kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi noktasında önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.

Fatsa Balıkhanesi’nde duvarlara yazılan yazılar nedeniyle oluşan olumsuz görüntü, belediye ekiplerinin titiz çalışmasıyla boyanarak giderildi. Yapılan çalışma ile alan yeniden temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Karadeniz’in en büyük kapalı pazar yerinde kapsamlı bir genişletme çalışması başlatıldığını açıkladı.

Fatsa Belediyesi, kırsal mahallelerde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Yassıtaş Mahallesi’nde beton yol başta olmak üzere önemli yatırımlar hayata geçiriliyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, üretim odaklı belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen projelerin ilçenin geleceğine değer kattığını vurguladı.