BOLAMAN AKİSE TEPESİ'NE CAM TERAS PROJESİ

26 Mart 2024
BOLAMAN AKİSE TEPESİ'NE CAM TERAS PROJESİ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 31 Mart yerel seçimlerini kazandıkları takdirde yeni dönemde Bolaman Akise Tepesi'ne Cam Teras projesi yapacaklarını söyledi.

Bolaman Akise Tepesi Cam Teras Projesinin kendilerinden önceki dönemlerde de dillendirildiğini ama bir türlü yapılamadığını belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  "Bu projeyi çok kıymetli buluyoruz çünkü buradan gün doğumunu ve gün batımını izlemek çok güzel oluyor. İnsanların güzel havalarda araçlarıyla Akise Tepesi'ne giderek Fatsa manzarası ve güneşin batışını izledikleri de tanık oluyoruz. Cam Teras projesi yapıldığında vatandaşlarımız daha güzel bir şekilde hem doğanın eşsiz güzelliğini izleyecekler hem de bu anlarını fotoğraflarıyla ölümsüzleştirecekler ve kendilerine çok güzel hatıralar kalacak. Turizm içinde önemli bir proje görüyoruz. İnşallah yeni dönemdeki projelerden bir tanesi bu olacak.