
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Büyükkoç mahallesinde 320 hanenin su ihtiyacını karşıladığı su deposuna daha rahat ulaşımı sağlamak amacıyla konforlu beton yol çalışmalarını tamamladı.
Büyükkoç Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği beton yol çalışmaları, Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütüldü. Yolun su deposuyla olan bağlantısı özellikle göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen çalışmalar, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.
Büyükkoç Mahallesi Muhtarı Cemal Taze, mahallelerine yapılan beton yol çalışması için Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, “Beton yol yapılan bu mevki 320 hanenin su deposu. Mahallemizde yarın su kesilse tankerle su getirmek için elinden gelen desteği bize vermiş oldu. Bu nedenle çok mutluyuz. Benim ikinci dönem muhtarlığım. Fatsa Belediyemizden hizmetlerimizi almaya devam ediyoruz.” dedi.
“HİZMETLERDEN ÇOK MEMNUNUZ”
Fatsa Belediyesi tarafından daha önce Elmalık mevkiinde 4 kilometre beton yol yapıldığını hatırlatan Büyükkoç Mahallesi Muhtarı Cemal Taze, “Yol ağımızın neresi bozuksa tüm taleplerimiz yerine getiriliyor. Bu hizmetlerimizin devamını bekliyoruz. Fatsa Belediyemizden daha önceki dönemlerde de hizmet aldık ama bu dönem daha fazla hizmet aldık. Biz Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’ın birkaç dönem daha başımızda olmasını isteriz. Çünkü halkımızda yapılan hizmetlerden çok memnun. Yani Fatsa halkımızın da ondan memnun olduğunun da kanaatindeyiz. Bize birkaç dönem daha belediye başkanlığı yapmasını temenni ederiz. Halkımız bu yoldan daha önce sağlıklı olarak gelip gidemiyordu. Bundan sonra da Baloğlu Mahallesinde asfalt, Çelikli’de beton yol programımız var. Hizmetler aksamadan devam ediyor. Fatsa Belediyemize ne zaman gittiysek hiçbir zaman elimiz boş dönmedik.” şeklinde konuştu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kurtuluş Mahallesi’nde devam eden altyapı ve sosyal yaşam çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında çocuklarla karşılaşan Başkan Kibar, miniklerin “Başkanım, pikniğimize katılır mısınız?” davetini geri çevirmedi ve onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Fatsa Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına hızla devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan ve teknik ekiple birlikte Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen PMT serim çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bolaman Havzası Projesi kapsamında, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik önemli bir destek programı daha hayata geçirildi. Bu çerçevede düzenlenen Gebe Simental Düve Dağıtım Töreni, Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Tarım İl Müdürü Bayram Ay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vedat Aydoğan katılımıyla gerçekleştirildi.

Fatsa’da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mesut Köroğlu’na ait kivi bahçesinde hasat programı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafe, özellikle ara tatil döneminde de gençlerin en çok tercih ettiği çalışma alanlarından biri oldu. Sessiz ve konforlu ortamıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artıran Kitap Kafe, tatil sürecinde de dolup taştı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.