
Fatsa Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, Tayalı Mahallesinde 8 km’lik beton yol çalışması gerçekleştirdi.
Fatsa Belediyesi ekipleri belirlenen program çerçevesinde altyapısı tamamlanan mahalle ve grup yollarında standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor. Bu kapsamda Tayalı Mahallesinde yol seferberliğini sürdürüyor.
“FATSA BELEDİYEMİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR”
Tayalı Mahallesi Muhtarı Mustafa Bozkurt bu zamana kadar böyle hizmet görmediklerini belirterek, “Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben mahalle halkımız adına emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
“DERDİMİZ VE GAYEMİZ KIRSALDA YAŞAM STANDARDINI YÜKSELTMEK”
Konforlu, asırlık yollar yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Bugün Tayalı, Kılavuzömer, Küpdüşen ve Kabakdağ mahallelerimizin ara yollarında ve ana yollarında hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 4 gün önce başlamış olduğumuz emülsiyon asfalt çalışmalarında 4 km Büyükşehir Belediyemiz, 4 km de Fatsa Belediyemiz’in yetki alanlarında olan 8 kilometrelik asfalt çalışmasını bugün itibariyle tamamlamış olduk. İnşallah kısa süre içerisinde bu yıl ki 50 kilometrelik emülsiyon asfalt çalışması hedefine ulaşmış olacağız. Başta Kılavuzömer, Tayalı, Kabakdağ ve Küpdüşen mahallelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Fatsa’mızın her karış toprağı bizim için aynı özellik ve değerde. Bizleri güler yüzle ve samimiyetle kucaklayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kurtuluş Mahallesi’nde devam eden altyapı ve sosyal yaşam çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında çocuklarla karşılaşan Başkan Kibar, miniklerin “Başkanım, pikniğimize katılır mısınız?” davetini geri çevirmedi ve onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Fatsa Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına hızla devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan ve teknik ekiple birlikte Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen PMT serim çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bolaman Havzası Projesi kapsamında, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik önemli bir destek programı daha hayata geçirildi. Bu çerçevede düzenlenen Gebe Simental Düve Dağıtım Töreni, Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Tarım İl Müdürü Bayram Ay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vedat Aydoğan katılımıyla gerçekleştirildi.

Fatsa’da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mesut Köroğlu’na ait kivi bahçesinde hasat programı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafe, özellikle ara tatil döneminde de gençlerin en çok tercih ettiği çalışma alanlarından biri oldu. Sessiz ve konforlu ortamıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artıran Kitap Kafe, tatil sürecinde de dolup taştı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.