
Fatsa Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarıyla trafik akışını rahatlatmaya, hem araçlar hem de yayalar için daha güvenli yollar oluşturmaya devam ediyor.
İLÇE GENELİNDE ASFALT TAMİR ATAĞI
Fatsa Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü asfalt tamir çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, sokak ve caddelerde yapılan iyileştirmelerle araçların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlıyor. Bu kapsamda Sakarya Mahallesi Ziya Paşa Caddesi asfalt tamir çalışması, Kurtuluş Mahallesi Akar Sokak asfalt tamir çalışması, Kurtuluş Mahallesi Göktaş Sokak asfalt tamir çalışması ve Ayazlı Mahallesi İlmek Sokak asfalt tamir çalışmaları devam ediyor.
ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, daha yaşanabilir bir Fatsa için ekiplerin sahada özveriyle görev yaptığını vurguladı. Başkan Kibar, “Kış mevsimine rağmen mahallelerimizde asfalt tamir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarımızla kış aylarında vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamaması için gayret ediyoruz. Bu süreçte büyük bir özveri ile çalışan saha ekiplerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum,” dedi.
Fatsa Belediyesi’nin tüm birimleriyle yürüttüğü kapsamlı yol bakım çalışmaları, vatandaşların memnuniyetini artırmaya yönelik önemli adımlar arasında yer alıyor.

Bolaman Havzası Projesi kapsamında, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik önemli bir destek programı daha hayata geçirildi. Bu çerçevede düzenlenen Gebe Simental Düve Dağıtım Töreni, Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Tarım İl Müdürü Bayram Ay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vedat Aydoğan katılımıyla gerçekleştirildi.

Fatsa’da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mesut Köroğlu’na ait kivi bahçesinde hasat programı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafe, özellikle ara tatil döneminde de gençlerin en çok tercih ettiği çalışma alanlarından biri oldu. Sessiz ve konforlu ortamıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artıran Kitap Kafe, tatil sürecinde de dolup taştı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.

Fatsa Belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında şu cümlelere yer verdi

Fatsa’da engelli bireylerin topluma tam ve etkin katılımını sağlamak amacıyla önemli bir sosyal proje hayata geçiriliyor. İlçede ikamet eden yaklaşık 3 bin 650 engelli vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için yeni bir adım atıldı.