FATSA’NIN HER KÖŞESİNDE HİZMET VAR

21 Eylül 2026
FATSA’NIN HER KÖŞESİNDE HİZMET VAR

Fatsa Belediyesi, merkezden kırsala ilçenin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son bir haftada 20’den fazla mahallede yol, altyapı, yağmur suyu, kanal, menfez, taş duvar ve zemin iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi.

MERKEZDEN KIRSALA YOĞUN ÇALIŞMA

Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada Bolaman, Yeşilköy ve Çöteli mahallelerinde beton yol çalışmaları yapılırken; Geyikçeli’de tahkimat ve yol iyileştirme, Salihli, Aşağıtepe, Tayalı, Ilıca, Yassıtaş, Kavraz, Yalıköy, Fatih, Ayazlı ve Dolunay mahallelerinde yol iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Kurtuluş Mahallesi Sazdibi Sokak ve Özel Sanayi Sitesi’nde yeni yol açma çalışmaları yürütülürken, Mehmet Akif Mahallesi’nde taş duvar, Yukarıardıç Mahallesi’nde menfez, Yalıköy Mahallesi’nde baks, Evkaf Mahallesi’nde zayıf zemin dolgu ve Şerefiye Mahallesi’nde uçuk kaldırma çalışmaları yapıldı

ALTYAPIYA EŞ ZAMANLI MÜDAHALE

Dolunay Mahallesi Perşembe Sokak’ta yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirilirken; Salihli ve Meşebükü mahallelerinde kanal, Dolunay, Mustafa Kemal Paşa ve Kurtuluş mahallelerinde ise mazgal temizlik çalışmaları yapıldı. Şerefiye Mahallesi Kerem Sokak’ta engelli rampası ve merdiven beton çalışması gerçekleştirildi.

BAŞKAN KİBAR: “HER MAHALLEMİZE AYNI ÖZENLE HİZMET EDİYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Merkezden en uzak mahallemize kadar sahadayız. Hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu bir şehirde yaşaması için ihtiyaçları yerinde tespit ediyor, ekiplerimizle hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Her mahallemize aynı özenle hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Fatsa Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Genel ile ilgili diğer haberler