
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2025 yılına hızlı bir başlangıç yaparak asfalt tamiri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde ulaşım kalitesini artırmak ve vatandaşların daha konforlu bir yol deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar, mahalle ve sokak bazında yoğun bir tempoyla sürdürülüyor.
Ekipler, hava koşullarını dikkate alarak planlamalarını yapıyor ve özellikle trafik yoğunluğu yüksek olan bölgelerde asfalt yama ve onarım çalışmalarına öncelik veriyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hareket eden ekipler, hem ana arterlerde hem de mahalle yollarında bakım çalışmalarını titizlikle yürütüyor.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yaptığı açıklamada, “Hizmet anlayışımızda süreklilik esastır. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, 2025 yılına da aynı azim ve kararlılıkla başlamış durumda. İlçemizin tüm noktalarına ulaşarak yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getireceğiz. Halkımızın memnuniyeti bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır,” dedi.
Asfalt tamiri çalışmalarının hava şartlarına bağlı olarak belirli bir program çerçevesinde devam edeceği belirtilirken, vatandaşların bu süreçte gösterdiği anlayış ve destek için teşekkür edildi. Fatsa Belediyesi, kentin altyapısını güçlendirmek ve yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fatsa’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ali Rıza Demircan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Muhammed Cüni, temsili olarak Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü, Fatsa ilçemizde de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Fatsa’da mevsim geçişiyle birlikte çöp miktarında dikkat çeken bir artış yaşanıyor. Kış aylarında günlük ortalama 100 ton civarında olan çöp toplama miktarı, ilkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte 150 tonun üzerine çıkıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fatsa Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehri daha modern ve yaşanabilir hale getirmeye devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde başlatılan baskı beton kaldırım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Fatsa’da gençlerin sportif ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan Okçuluk Kamp Alanı ve 500 seyirci kapasiteli çim sahada ekip arkadaşlarıyla birlikte incelemelerde bulundu.

Fatsa’da sokak hayvanlarına yönelik önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı” çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin en güzel mesire alanlarından biri olan Uzunkum Yaşam Alanı’nda kapsamlı güzelleştirme ve yaz hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin her noktasında yürüttükleri temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı mesire alanları ve kamelyalarda yapılan denetimlerde, çevre kirliliğine neden olan unsurlara dikkat çekildi.

Fatsa Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu ödüllü resim yarışması sonuçlandı. Büyük ilgi gören yarışmada, öğrencilerin birbirinden renkli ve anlamlı eserleri jüri tarafından değerlendirilerek dereceye giren isimler belirlendi.