
Fatsa Belediyesi, kırsal mahallelerde sürdürdüğü beton yol çalışmalarıyla ulaşımda konforu sağlıyor. Kırsalda en büyük yerleşim yerlerinden birisi olan Bahçeler mahallesi, konforlu beton yoluna kavuşuyor.
BAHÇELER MAHALLESİ KONFORLU BETON YOLUNA KAVUŞUYOR
En ücra noktalara kadar hizmet götüren Fatsa Belediyesi, bir hafta önce çalışmalarına başladığı Bahçeler-Hatipler-Hacılar grup yolu hafta sonuna kadar tamamlamayı hedefliyor
“BİZ ENERJİMİZİ HALKIMIZIN MUTLULUĞUNDAN ALIYORUZ”
Beton yol seferberliği ile kırsal mahallerde ulaşımda konforu sağladıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Belediye olarak planladığımız 30 km’lik beton yol programının 20 km’lik kısmını tamamladık. Birinci etap beton çalışmalarımızın büyük bir bölümünü geride bıraktık. Yapılan hizmetler kapsamında halkımızın memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Biz enerjimizi halkımızın mutluluğundan alıyoruz. Halkımızdan aldığımız gücü fazlasıyla yine halkımız için harcıyoruz. Biz, milletin hizmetkarı olarak, milletimize karşılıksız hizmet etmek için varız. Dün olduğu gibi bugün ve yarında milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
MUHTAR ZEKİ ÖZYURT “40 YILLIK RÜYAMIZ GERÇEKLEŞİYOR”
Mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür eden Bahçeler Mahallesi Muhtarı Zeki Özyurt, “ Hacılar – Hatipler grup yolunun 1987 yılında açıldığını belirterek, “ Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’dan Allah razı olsun. Bizim yolumuzu bu yıl beton yol programına aldırdı. 40 yıllık rüyamızı bu dönem gerçekleştiriyoruz. Beton yol yapılmasından ötürü halkımız son derece memnun. İnsanlar uzun yıllar bu yolu kullanacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. ” diye konuştu.

Fatsa Belediyesi tarafından turizmin yoğun uğrak noktalarından biri olan Yalıköy Mahallesi Belice Semti'nde çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilirken gençlerin istifade etmesi için de bir voleybol sahası yapıldı. Belice Mahallesi sakinleri, hayata geçirilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'a teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede haftanın altı günü kurulan semt pazarlarının ardından kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Özellikle Kapalı Pazar Yeri’nde esnafların gün sonunda tezgâhlarını toplamasının ardından geride kalan atıklar, ekiplerin titiz çalışmasıyla kısa sürede temizlenerek alan yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor.

Fatsa Belediyesi tarafından Çerkezler Sanat Sokağı’nda düzenlenen Seramik Boyama Workshopu, her yaştan vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte katılımcılar, seramikleri kendi hayal güçleriyle boyayarak hem eğlenceli vakit geçirdi hem de el becerilerini ortaya koydu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Altınordu ve Fatsa Kütüphanelerinin 2026 Yatırım Programı’na alınmasının ardından yaptığı açıklamada, bu gelişmenin Ordu’nun kültürel ve eğitim alanındaki geleceği açısından son derece önemli olduğunu belirtti.

32 SPORCU, 6 İLDEN KATILIM, NEFES KESEN MÜCADELE
19. Karadeniz Offroad Kupası 1. Ayak Fatsa Yarışı, hafta sonu büyük bir heyecana sahne oldu. Fatsa Offroad Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen organizasyona biri kadın olmak üzere toplam 32 sporcu katıldı. Trabzon, Giresun, Rize, Samsun, Kayseri, Adana ve Ordu’dan gelen sporcular, zorlu parkurda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.


Fatsa Basket Spor Kulübü öncülüğünde, Fatsa Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası, Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşku ve yoğun katılımla tüm hızıyla devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, kırsal mahallelerde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son bir ay içerisinde ilçenin farklı mahallelerinde toplam 3.1 kilometrelik beton yol yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Fatsa Belediyesi tarafından Geleneksel 13. Çınar Festivali kapsamında düzenlenen Plaj Voleybol Turnuvası başladı. Festival coşkusuna spor heyecanını da ekleyen organizasyon, birbirinden iddialı takımları plajda buluşturdu.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Fatsa Belediyesi tarafından Yalıköy Mahallesi'nde düzenlenen konser programında Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Ekin Uzunlar, binlerce hayranıyla buluştu. Alanı saatler öncesinden dolduran vatandaşlar, sanatçının seslendirdiği birbirinden sevilen eserlerle unutulmaz bir gece yaşadı.