
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Fatsa’nın her bir köşesinde ihtiyaç ve eksiklikleri gidermek adına dört bir koldan yoğun bir tempoyla çalışıyor.
Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi Akar Sokak BSK serme sıkıştırma çalışması, Evkaf Mahallesi Sedir Sokak (Bahçeşehir Koleji yolu) yol genişletme çalışması, Belediye hizmet binası çatısı zemin onarım çalışması, Evkaf Mahallesi KYK Yurdu yanı Sıfır Atık Konteyneri için kanalizasyon parsel çalışması, Ayazlı Mahallesi Muhtarlık önü beton çalışması, Kurtuluş Mahallesi Yurt Sokak parke tamir çalışması, Şerefiye Mahallesi Acar Sokak parke tamir çalışması, Evkaf Mahallesi Evkaf Sokak bordür çalışması, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sahil Caddesi asfalt yama çalışması, Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi asfalt yama çalışması, Dumlupınar Mahallesi Sahil Caddesi parke tamir çalışması, Şerefiye Mahallesi Ordu Sokak parke bordür oluk tamir çalışması, Dolunay Mahallesi Gökçem Sokak asfalt yama çalışması ve Evkaf Mahallesi Sevinç Sokak asfalt yama çalışmaları devam ediyor.
“HEMŞEHRİLERİMİZİN HUZURU İÇİN DUR DURAK BİLMİYORUZ”
Hemşehrilerimizin, ilçede sorunsuz bir şekilde yaşaması için gayret ediyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İlçemizi her anlamda ve alanda daha da güzelleştirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında yol açmadan asfalt serimine, kaldırımdan parke taşı döşemeye kadar çok yönlü çalışmalar gerçekleştiriyor. Hummalı bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalar ile hemşehrilerimizin hem taleplerini yerine getirmiş, hem de onların ulaşımdaki konforlarını sağlamış olacağız. Fatsa’mız ve hemşehrilerimiz için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Fatsa Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına hızla devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan ve teknik ekiple birlikte Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen PMT serim çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bolaman Havzası Projesi kapsamında, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik önemli bir destek programı daha hayata geçirildi. Bu çerçevede düzenlenen Gebe Simental Düve Dağıtım Töreni, Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Tarım İl Müdürü Bayram Ay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vedat Aydoğan katılımıyla gerçekleştirildi.

Fatsa’da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mesut Köroğlu’na ait kivi bahçesinde hasat programı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafe, özellikle ara tatil döneminde de gençlerin en çok tercih ettiği çalışma alanlarından biri oldu. Sessiz ve konforlu ortamıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artıran Kitap Kafe, tatil sürecinde de dolup taştı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.

Fatsa Belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında şu cümlelere yer verdi