
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Ilıca Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına hızla devam ediyor. Toplamda 1,5 kilometrelik mesafe genişletilerek bölgedeki araç geçişi rahatlatılacak ve mahalle sakinlerine daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunulmuş olacak. İlk 500 metrelik bölümün tamamlanmasının ardından, kalan 1 kilometrelik bölümün en kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.
KIRSAL MAHALLELERDEKİ YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Kırsal mahallelerdeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecek diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Mahalle sakinlerimizin daha konforlu bir yaşam sürmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. İlk etap tamamlandı, kalan kısmı da en kısa sürede bitirerek bölgeye yeni bir soluk getireceğiz. Bu sayede hem ulaşım güvenliği artacak hem de mahallemizin görünümü daha modern hale gelecek." dedi.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Proje kapsamında yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan Ilıca Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Kibar'a teşekkürlerini iletti. Mahalle sakinleri, "Yol genişletme çalışmaları sayesinde artık daha rahat bir ulaşım imkânına kavuşacağız. Belediyemizin bu duyarlılığı için teşekkür ederiz." şeklinde konuştular.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fatsa’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ali Rıza Demircan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Muhammed Cüni, temsili olarak Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü, Fatsa ilçemizde de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Fatsa’da mevsim geçişiyle birlikte çöp miktarında dikkat çeken bir artış yaşanıyor. Kış aylarında günlük ortalama 100 ton civarında olan çöp toplama miktarı, ilkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte 150 tonun üzerine çıkıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fatsa Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehri daha modern ve yaşanabilir hale getirmeye devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde başlatılan baskı beton kaldırım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Fatsa’da gençlerin sportif ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan Okçuluk Kamp Alanı ve 500 seyirci kapasiteli çim sahada ekip arkadaşlarıyla birlikte incelemelerde bulundu.

Fatsa’da sokak hayvanlarına yönelik önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı” çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin en güzel mesire alanlarından biri olan Uzunkum Yaşam Alanı’nda kapsamlı güzelleştirme ve yaz hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin her noktasında yürüttükleri temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı mesire alanları ve kamelyalarda yapılan denetimlerde, çevre kirliliğine neden olan unsurlara dikkat çekildi.

Fatsa Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu ödüllü resim yarışması sonuçlandı. Büyük ilgi gören yarışmada, öğrencilerin birbirinden renkli ve anlamlı eserleri jüri tarafından değerlendirilerek dereceye giren isimler belirlendi.