İstanbul Yenikapı etkinlik alanında dün başlayan Ordu Günlerinde Fatsa Belediyesi standı herzaman olduğu gibi yine büyük ilgi görüyor. Özellikle İstanbul'da yaşayan Fatsalılar
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile görüşerek bol bol sohbet ettiler.
İlk günün akşamında Ordu Günleri ile ilgili bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "13.Ordu Tanıtım Günleri'nin birinci gününde, memleket hasreti çeken kıymetli hemşehrilerimizle kucaklaştık, özlem giderdik. 3 gün daha sürecek olan Ordu Tanıtım Günlerine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Havalar güzel, organizasyonlar gayet güzel. Başta Ordu Dernekler Federasyonumuz olmak üzere, Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize tüm ilçe belediyelerimize emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Pazar akşamına kadar standımızın başından ayrılmayacağız. Standa gelen misafirlerimize Fındıklı Fatsa Kahvemiz, bol fındıklı Fatsa sütlaç ikramımız var. Hemşerilerimiz sıcak tebessümleri samimi sohbetleri ile standımızı şenlendirdi. Bizleri yalnız bırakmayan her bir misafirimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi
17 Kasım Pazar akşamına kadar sürecek olan, Fatsa'nın her yönüyle tanıtımının olduğu Ordu Tanıtım Günlerine tüm Fatsalıları ve İstanbulluları bekliyoruz.
Fatsa, doğanın kalbinde yer alan ve yeşilin mavinin en güzel tonlarını barındıran Çerkezler Tepesi Tesisleri’nde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.
Fatsa Belediyesi tarafından Muharrem Ayı ve Aşure Günü vesilesiyle düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.
Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2025 yılı hizmet içi eğitim programları kapsamında belediye personeline yönelik önemli bir farkındalık eğitimi düzenlendi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yağış öncesi ve sonrasında gösterdikleri koordinasyonun yağışın etkilerini minimuma indirdiğini ifade ederek, “Tüm ekiplerimize ve anlayış gösteren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Fatsa’da tarım arazilerini tehdit eden kahverengi kokarca zararlısı ve kene ile mücadele kapsamında doğa dostu, sürdürülebilir bir adım daha atıldı.
Fatsa’da yarım asrı aşan bir gelenek haline gelen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, bu yıl da Yalıköy sahilinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Fatsa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, hem denizciliğin önemini vurguladı hem de vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi’nde 50 yıldır kesintisiz olarak kutlanan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, bu yıl da coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu.
Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kapalı pazar içerisindeki bazı noktalara hassas tartılar konuldu.
BAŞKAN KİBAR’DAN MİLLETVEKİLİ ÖZER VE BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçeye kazandırılan önemli destekler için girişimde bulunan
Ordu Milletvekili ve önceki Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve talepleri geri çevirmeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti.
Fatsa Belediyesi'nin spor yatırımları kapsamında ilçeye kazandırdığı tenis kortları, sporseverleri ve eğitimcileri sevindirdi.