
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal ihtiyaç mahallelerde beton yol yapım menfez ve taş duvar çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler Kavraz mahallesine son 5 yılda 3 kilometre 1.kat ve 3 kilometre 2.kat sathi kaplama asfalt çalışması, 4 kilometre beton yol çalışması, 2 kilometre yol genişletme çalışması, taş duvar çalışması, betonarme menfez çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Ekipler Kavraz mahallesinde son olarak 500 metre beton yol çalışması gerçekleştirdi.
BAŞKAN KİBAR’A TEŞEKKÜR
Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Kulaksız mahallelerine yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar' a teşekkür ederek, “Kavraz mahallemizde Başkan İbrahim Etem Kibar döneminde 4 km beton yol çalışması, 6 km asfalt çalışması yapılmıştır. 3 km yol genişletme çalışmaları ve menfezler yapılmıştır. Mahallemizde araba çıkmayan bir yolumuz kalmadı. Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’dan Allah razı olsun, mahallemize tüm imkânları seferber etti. Mahallem adına İbrahim Etem Başkanımıza teşekkür ederim. Deniz manzaralı şirin bir mahallemiz var. Yapılan çalışmalar mahallemizdeki yaşam konforunu daha da artıyor.” dedi.
“ULAŞIM KONFORUNU ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Görev süresi boyunca Kavraz Mahallesine yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, “ Kavraz Mahallemizde 3 km 1.kat ve 3 km 2.kat sathi kaplama asfalt çalışması, 4 km beton yol çalışması, 2 km yol genişletme çalışması, taş duvar çalışması, betonarme menfez çalışması gerçekleştirdik. Şuan da 500 metrelik beton yol çalışmamız devam ediyor. Çalışmaların bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Derdimiz gayemiz halkımızın şehrimizin her tarafında konforlu bir yaşam sürmesi.” dedi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fatsa’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ali Rıza Demircan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Muhammed Cüni, temsili olarak Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü, Fatsa ilçemizde de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Fatsa’da mevsim geçişiyle birlikte çöp miktarında dikkat çeken bir artış yaşanıyor. Kış aylarında günlük ortalama 100 ton civarında olan çöp toplama miktarı, ilkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte 150 tonun üzerine çıkıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fatsa Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehri daha modern ve yaşanabilir hale getirmeye devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde başlatılan baskı beton kaldırım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Fatsa’da gençlerin sportif ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan Okçuluk Kamp Alanı ve 500 seyirci kapasiteli çim sahada ekip arkadaşlarıyla birlikte incelemelerde bulundu.

Fatsa’da sokak hayvanlarına yönelik önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı” çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin en güzel mesire alanlarından biri olan Uzunkum Yaşam Alanı’nda kapsamlı güzelleştirme ve yaz hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin her noktasında yürüttükleri temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı mesire alanları ve kamelyalarda yapılan denetimlerde, çevre kirliliğine neden olan unsurlara dikkat çekildi.

Fatsa Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu ödüllü resim yarışması sonuçlandı. Büyük ilgi gören yarışmada, öğrencilerin birbirinden renkli ve anlamlı eserleri jüri tarafından değerlendirilerek dereceye giren isimler belirlendi.