
Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Fatsa Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen Ünye Şehir Tiyatrosu’nun “Kefil” isimli tiyatro gösterisi beğeni ile izlendi.
Ünye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kerim Aydemir’in yazıp yönettiği 20 kişilik tiyatro ekibi komedi tarzı oyunlarıyla izleyenleri kahkahaya boğdu. Ekonomik durumu nedeniyle bankalardan kredi arayışına giren, bu konuda akrabalarından da maddi destek arayışına giren bir kişinin karşılaştığı olayların komedi tarzında sahnelendiği oyun izleyenler tarafından beğenildi.
Tiyatro gösterisinin sonunda Fatsa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Erbil, Ünye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kerim Aydemir’e gecenin anısına çiçek takdiminde bulundu.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, sahillerde yürütülen temizlik çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fatsa Kaymakamlığı, Fatsa Belediyesi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ziraat Odası ve Destinasyon Organize Yaşam Bölgesi ile birlikte gerçekleştirilen 6. Tohum Takas Şenliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fatsa’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ali Rıza Demircan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Muhammed Cüni, temsili olarak Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü, Fatsa ilçemizde de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Fatsa’da mevsim geçişiyle birlikte çöp miktarında dikkat çeken bir artış yaşanıyor. Kış aylarında günlük ortalama 100 ton civarında olan çöp toplama miktarı, ilkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte 150 tonun üzerine çıkıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fatsa Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehri daha modern ve yaşanabilir hale getirmeye devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde başlatılan baskı beton kaldırım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Fatsa’da gençlerin sportif ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan Okçuluk Kamp Alanı ve 500 seyirci kapasiteli çim sahada ekip arkadaşlarıyla birlikte incelemelerde bulundu.

Fatsa’da sokak hayvanlarına yönelik önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı” çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin en güzel mesire alanlarından biri olan Uzunkum Yaşam Alanı’nda kapsamlı güzelleştirme ve yaz hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.