YENİ DÖNEMİN İLK HİZMETİ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN OLDU

4 Nisan 2024
YENİ DÖNEMİN İLK HİZMETİ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN OLDU

Görevden Değil Gönülden hizmet sloganıyla yaptığı çalışmalardan söz ettiren Fatsa Belediyesi, her kesime hitap eden projeleri geliştirmeye devam ediyor. 

Hayata geçirilen yatırımlarda çocukları da unutmayan Fatsa Belediyesi, yeni dönemdeki ilk hizmeti geleceğin teminatı çocuklara yönelik oldu. Bu kapsamda yoğun bir mesai harcayan ekipler, Ayazlı Mahallesi İlmek Sokak parkı, Ulucami bahçesi parkı, Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu Parkı, Demirci Mahallesi Köy Yaşam Merkezi Parkı ve Zafer Parkını kurarak çocuklara yeni eğlenceli ve güzel zaman geçirecekleri alanlar oluşturdu.

“PARK SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

41 adet, çocuk oyun parkı sayısını yeni dönemde 46’ya yükselttik diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Fatsa’ya yeni parklar kazandırmaya devam ediyoruz. Uygun olan her alanda, daha iyilerini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın güvenli ve rahat bir ortamda oynayabilmeleri, keyifli zamanlar geçirebilmeleri adına şehrimize 41 yeni çocuk oyun parkı kazandırmıştık. Yeni dönemimizde de 5 yeni çocuk oyun parkını da şehrimize kazandırdık. Fatsa'mızı daha yaşanabilir, çocuklarımızı daha mutlu ve sağlıklı görmek için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Yeni parklarla çocukların yüzünü güldüren Fatsa Belediyesi, mevcut parklarında bakım onarımlarını periyodik olarak sürdürüyor.

Genel ile ilgili diğer haberler