
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın Yeni Yıl Mesajı “Yeni yıla yeni yatırımlar ve yeni projelerle başlangıç yapıyoruz.” Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.
Yeni yılın Fatsa’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyerek hemşerilerinin yeni yılını kutlayan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2021 yılını hizmet yolunda dolu dolu programlarla, çalışmalarla, ziyaretlerle geçirdiklerini, 2022 yılına ise; yeni projeler, yeni atılımlar, yeni hayaller ve umutlarla başlangıç yapacaklarını söyledi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi. “Fatsa’mız, Ordu’muz, ülkemiz ve milletimiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2021 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2022 yılına giriyoruz. Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde Fatsa’ya, Ordu’ya, tüm hemşerilerimize, dolayısıyla güçlü Türkiye’mizin geleceğine hep birlikte hizmet edeceğiz. 2022 yılında, şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek. Bu uğurda atılan her türlü adım, dökülen her bir ter, dün olduğu gibi yarında bizim en kıymetli değerimiz olacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana, halkımızın talep ve önceliklerini dikkate alan hizmet anlayışımız ile birlik ve beraberlikten uzaklaşmadan, Fatsa’mız için 7/24 saat esaslı canla başla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 2021’i geride bırakırken 2022’ye zinde ve yeni projelerin, atılımların heyecanı içinde giriyoruz. Bu duygularla bir kez daha 2022 yılının ülkemiz, milletimiz, hemşehrilerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum.”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kurtuluş Mahallesi’nde devam eden altyapı ve sosyal yaşam çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında çocuklarla karşılaşan Başkan Kibar, miniklerin “Başkanım, pikniğimize katılır mısınız?” davetini geri çevirmedi ve onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Fatsa Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına hızla devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan ve teknik ekiple birlikte Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen PMT serim çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bolaman Havzası Projesi kapsamında, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik önemli bir destek programı daha hayata geçirildi. Bu çerçevede düzenlenen Gebe Simental Düve Dağıtım Töreni, Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Tarım İl Müdürü Bayram Ay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vedat Aydoğan katılımıyla gerçekleştirildi.

Fatsa’da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mesut Köroğlu’na ait kivi bahçesinde hasat programı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafe, özellikle ara tatil döneminde de gençlerin en çok tercih ettiği çalışma alanlarından biri oldu. Sessiz ve konforlu ortamıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artıran Kitap Kafe, tatil sürecinde de dolup taştı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.